Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg meg inn i NFF og KFPS?

Svar:

Du melder deg inn via skjema på hjemmesiden, og krysser av for hvor du ønsker medlemsskap. For å kunne benytte seg av KFPS sine tjenester må man være medlem begge steder.

Jeg får ikke logget inn på KFPS sine nettsider?

Svar:

Du må være medlem i KFPS for å bruke denne siden. Dersom du er medlem, men ikke har vært inne på siden tidligere må du få et passord fra KFPS første gang du logger inn. Dersom du har medlemsnummeret ditt fra KFPS (dette står på fakturaer dersom du har fått dette tidligere) sender du en mail til KFPS: mail@kfps.nl med navn og medlemsnummer og ber de sende deg passord på mail.
Dersom du ikke har medlemsnummer fra KFPS send en mail til NFF : styret@norskfrieserforbund.no så hjelper vi deg med å skaffe passord fra KFPS.
 

Jeg har kjøpt Frieser, hvordan får jeg registrert denne i mitt navn?

Svar:

Når du kjøper en Frieser skal alltid passet og stambladet følge med (gule eller blått). Stambladet skal fylles ut med nytt eiers navn og adresse og sendes inn til Nederland, på den adressen som står på stamblandet. Du vil da motta en Invoice (regning) fra Nederland på nytt stamblad på epost, og stambladet blir tilsendt i posten direkte til deg når regningen er betalt.

Må man ha grønt kort for å kunne ri en IBOP på kåring?

Svar:

Nei, dette er kun en rideprøve for å vise gangartene til hesten, etter et program. Så du trenger ikke grønt kort for å ri dette.